TERÀPIES

Craneosacral Biodinàmica


Anandi
Ella oferirà teràpia Craneosacral Biodinàmica que defineix com un treball amb la totalitat del cos, des de l’etapa embrional fins a la fi de la vida. És un treball d’estimulació i recolzament al moviment respiratori primari i, per tant, per a la salut i la globalitat de l’ésser humà. Aquesta teràpia millora la salut perquè incrementa la vitalitat i permet utilitzar els recursos propis d’autocuració.

Osteopatia Tibetana - Mètode Columna Vitae


Marta Barrio
Què és la Osteopatia Tibetana - Mètode Columna Vitae Una medicina per a la columna vertebral, l'eix que ens sosté. La columna vertebral atresora tota la informació de la nostra vida, tant present com ancestral i per això podem sanar tot tipus de patologies des d'ella, ja siguin físiques, mentals i/o espirituals. Aquest Mètode unit a diferents teràpies m'han regalat una plenitud que m'abrigalla cada dia més i m'acosta a l'ésser humà des del cor... però únicament la paciència, la confiança i el respecte m'han portat fins aquí.

“Despertant els peus”


Marta Escartín
Ella oferirà la teràpia “Despertant els peus” que descriu així: “Els peus sostenen tot el pes corporal, a l’hora són els encarregats de direccionar la voluntat de moviment que es genera de la sinergia entre la ment i el cor. El contacte amb els peus desperta i et connecta amb les necessitats bàsiques del cos, vehicle de la nostra essència. Al sentir i portar a la consciència el què el cos necessita, tenim l’oportunitat de responsabilitzar-nos del nostre benestar i proporcionar-nos el què necessitem. Així doncs, et proposo un viatge sensorial mitjançant els peus i el contacte amb l’aigua el qual et facilitarà connectar des del cos amb la ment i l’esperit, et durà a l’equilibri intern.”


Open Smiles
Ens porten un espai terapèutic que ens defineixen així: “La nostra proposta és muntar un espai on els visitants degusten i es relaxen amb massatges i teràpies relacionades amb el contact-thai. Les profundes arrels d’aquesta fusió de tècniques, es barregen amb el camí del ioga, ayurveda i del budisme. Aconseguint estovar i modelar els símptomes de rigidesa, les sessions també són conegudes com el ioga dels mandrosos. Una nova dimensió al significat de contacte, que obre el camí a viure la vida plena de tendresa i de relacions més amoroses i respectuoses.” https://www.masajetailandes.cat