Sandra Calin

Us presentem a la Sandra Calin, professora de InYoga Montseny. Es va formar al Brasil, on neix InYoga. Dragoş Calin i Norbert són els creadors de les 3 escoles de InYoga al Brasil. A més de la formació de ioga, també ha estudiat reiki i coaching. L'escola InYoga Montseny ha estat oberta l'1 d'octubre de 2019 per Sara Navarro i Sandra Calin

Ella ens donarà una classe basada en el sistema InYoga (proposta d'estil de vida que busca despertar la nostra consciència per a una vida saludable, equilibrada i satisfactòria, que mostra els camins de connexió entre l'individu i l'univers, restablint el contacte amorós amb nosaltres mateixos, la naturalesa i la societat que ens envolta).

Les classes de InYoga són la base central d'aquesta metodologia de treball. Són pràctiques completes i intuïtives que combinen les diverses tècniques de ioga i, així, l'alumne obté autonomia per triar entre elles d'acord amb la percepció de les seves necessitats al realitzar les seves pràctiques personals. Bàsicament, les pràctiques InYoga consisteixen en kriyas (neteja i tècniques de massatge als òrgans interns), àsanes (psico - postures físiques), pranayama (tècniques de respiració), Yoganidra (tècniques de relaxació) i la meditació, així com la pràctica de vibrar mantres (sons que activen la concentració mental i la circulació d'energia) i mudras (gestos reflexològics amb les mans).