Ravi Ram

Estem molt i molt contents de comptar amb en Ravi Ram! En Ravi està vinculat a la zona del Montseny i al poble de Montseny des de fa molt i molt de temps, i ens fa especialment il·lusió la seva participació i suport a aquest Primer Festival de Montseny.
Gràcies Ravi!!!

Per si hi ha algú que no el coneix, que pot ser hi ha algú...

En Ravi és un músic multi-instrumentista (didgeridoo australià, cants harmònics, percussió, hang, ...)amb la taula hindú de formació principalment autodidacta que des de molt jove va començar a entrar en contacte amb l'escenari. Va néixer en una comunitat dedicada a la pràctica de Ioga i sempre ha estat vinculat al creixement personal i a la recerca espiritual. Per a ell, l'art i l'esperit estan totalment vinculats, per això en els seus concerts predominen els mantres i cants sagrats del món, on es pot percebre una atmosfera de pau i meditació amb gran sensibilitat musical, però alhora una poderosa energia carregada de moments de molta força que es viu a tota l'audiència com una forta experiència.

Segons l'ocasió o el tipus d'escenari, pot incloure sons de caràcter més modern, com l'electrònica, adaptant-se als nous temps, sempre conservant l'essència que el caracteritza i la seva connexió interna amb el místic.

Els seus concerts, es caracteritzen per la gran participació de públic, on es va generant una connexió entre tots dos, que manifesta una gran força d'unió.

Aquest músic de casa nostre està donant la volta al món amb la seva música i la seva aportació a la connexió espiritual, per tot Europa, per Sud Amèrica, per la Xina,.... Al 2003 va formar part de Makumba Group (música especialment afro-llatina), al 2005 va començar a tocar les taules hindús al grup Narayani, i va ser després del seu primer viatge a la Índia aquell mateix any que es va iniciar espiritualment amb els seus mestres Sri Kalki Bhagavan i Padmavati Amma, els qui van segellar en el seu cor la llavor de la devoció o "Bhakti". A partir d'aquest moment el seu camí musical va prendre una nova direcció cap al despertar de la consciència i l'autorealització, enfocant-se en especial al cant de mantres i el Kirtan Ioga. Entre 2006 – 2010 va formar part del grup Numu (músiques de la terra). Finalment el 2008 neix el grup Onenessound (www.onenessound.com), amb el qual va viatjar per Europa impartint Concerts i Workshops de Kirtan Ioga i Sound Healing. Ha Compartit escenari amb músics i grups com, Nestor Konrnblum, Angelika, Dave Stringer, Peia, Sudha Shirai, Jai Uttal, Donna de Lorey, Tina Malia, Gaura Vani, MuOM, Mark Pulido, Brenda Mc Morrow, entre d'altres. També ha col·laborat amb grans personalitats de el moviment espiritual en el món com Matha Amritanandamai Amma o Sri Sri Ravi Shankar, i molts altres mestres de Ioga com Dharma Mitra, Sylvie Trembley, Andrei Ram, Twee Merrigan, Simon Park i Xuan Lan.

Actualment continua experimentant la fusió de la música oriental amb l'occidental en els seus aspectes més variats, especialment en el camp de la música devocional i el so curatiu. "El més profund de l'ancestral, amb vibra contemporània, jove, vivencial i pràctic per poder ser integrat al diari samsara "- Andrei Ram