Nani Kaur

Un plaer comptar amb NANI KAUR al nostre equip de Festival de Ioga de Montseny!!!!

Nani, d'origen brasiler i establerta a Barcelona des de fa anys, després de 10 anys com a Dj a les pistes de les discoteques i festivals, viu un despertar espiritual com a conseqüència del seu contacte íntim amb la natura i arriba a el món del yoga formant-se com a professora de kundalini yoga a l'escola Happy Yoga. Així que "Nani Kaur" neix d'una bonica transformació personal, molt orgànica i en la qual canvia la vida nocturna per dedicar-se a el món de la "Ecstatic Dance", el seu principal projecte a Barcelona.

En les seves sessions solen estar presents influències de l'electrònica, diferents tipus de mantres, viatges entre tambors i melodies subtils, i tot el que senti essencial perquè els cossos s'expressin de les més diverses maneres.
A més, és llicenciada en periodisme, massatgista i promotora d'esdeveniments, i titulada en enginyeria d'àudio per la SAE !!!

Tot un luxe comptar amb ella aquest any !!!

En aquesta ocasió forma part del nostre equip com a Tècnica de so, i serà l'encarregada de fer un Extatic Mantres per a nosaltres.
Estem molt agraïdes per la seva presència, que sempre es caracteritza per encomanar una dolçor especial!