Myriam Peña

Us presentem la Myriam Peña Sánchez Garrido, ella és Pedagoga especialitzada en sexualitat femenina i escriptora, i creadora de la Escuela de Mujeres, espai per expandir la mirada cap a una sexualitat viva que potenciï el nivell evolutiu, a través de trobades, retirs i formacions per on han passat milers de dones ja!!!

És autora també del llibre “La Mujer Oceánica” un llibre íntim i revelador on l'autora exposa com fa més de 10 anys li van diagnosticar el VPH en una fase juntament amb un diagnòstic molt proper a el càncer de coll d'úter, fent que es replantegés qui era ella com a dona i com estava vivint la seva sexualitat, que anés a viure a un temps a l'Àsia, on es va endinsar en els coneixements taoistes sobre la sexualitat femenina. De tota aquesta experiència neix “La Mujer Oceánica” on, des d'una narrativa molt amena i propera, l'autora posa a disposició de les dones una infinitat de coneixements i recursos aplicables a el dia a dia de qualsevol dona.

Tot això es veu enriquit per la seva llarga trajectòria en educació, com a mestra i pedagoga a diverses institucions educatives; havent treballat amb tots els rangs d'edat: des de la infància fins a la vellesa.

A la Myriam li apassiona comunicar i estarà amb nosaltres, fent la presentació del seu llibre “Mujer Oceánica” i explicant-nos més cosetes, útils per el nostre dia a dia!!! No us la podeu perdre, és propera i senzilla i a l’hora te un munt de saviesa per compartir-nos!!!

Més informació a:
   · WEB: https://www.escuelademujeres.es
   · INSTAGRAM: @escuelademujeres
   · FACEBOOK: https://www.facebook.com/escuelademujeres.es