Marta Barrio

Us presentem a la Marta Barrio, especialista en Osteopatia Tibetana. Podreu gaudir de la seva teràpia en el Festival. Ella mateixa es presenta així:

“Sóc la Marta i tinc la sort de nodrir-me a tots els nivells amb allò amb el que vibro. Aquest camí el vaig iniciar amb el Shiatsu, li van seguir la Osteopatia Tibetana, les Flors de Bach i la Medicina Xinesa... Cada dia aprenc una cosa nova que em nodreix una miqueta més, adonant-me que el que em permet seguir aquest camí és haver-li donat veu al meu cor per a gaudir i divertir-me vivint... i aquí continuo omplint i buidant, buidant i omplint...”

Què és la Osteopatia Tibetana - Mètode Columna Vitae? Una medicina per a la columna vertebral, l'eix que ens sosté. La columna vertebral atresora tota la informació de la nostra vida, tant present com ancestral i per això podem sanar tot tipus de patologies des d'ella, ja siguin físiques, mentals i/o espirituals. Aquest Mètode unit a diferents teràpies m'han regalat una plenitud que m'abrigalla cada dia més i m'acosta a l'ésser humà des del cor... però únicament la paciència, la confiança i el respecte m'han portat fins aquí.