Manu Om i Ana López

MANU OM és un bhakta que pertany al llinatge de Sri Bhagavan, mestre il·luminat del nord de la Índia, a través d’Ell rep la inspiració. Gràcies a Sri Bhagaven neix en el seu interior el camí del Bhakti Yoga i el contacte permanent amb l’Advaita Vedanta, neix el vincle d’amor entre el devot i el mestre, i per la gràcia d’aquest AMOR els mantres broten i es besen.
Bhakti és una de les quatre rames del ioga, representant el camí de l’AMOR o la devoció complerta a Déu, entès com a Gran Misteri, Vida, Mare Terra, Ésser, Gurú... És un terme sànscrit que significa “l’Amor feliç i generós de Déu”. Segons Vivekananda el camí del Bhakti s’inicia, continua i acaba en l’AMOR. A través de la música de Manu Om podràs iniciar el teu propi camí en aquesta mil·lenària pràctica a través del cant i de la vibració dels mantres, la meditació, la respiració i la presència.

Facebook: https://www.facebook.com/om.manu.om
Instagram: @manu-om

Ell canta acompanyat per la veu de l’ANA LÓPEZ, una ioguini de veu dolça iniciada en el camí del yoga des de fa més de 8 anys quan va sentir la crida de la recerca, de trobar la veritat de l’existència, del sentit de l’Ésser. Com ella mateixa comparteix “Y sigo ávida de conocimiento, ávida de experiencias, sigo con ganas de Sangha, sigo con ganas de mantras, de asana, de pranayama, de Maestras, de filosofía, de encuentro.” Ara mateix canta amb el Manu Om sempre d’una manera present i dolça a l’hora, duent a terme el ioga al dia a dia, a la rutina i a l’hora amb la màgia de la música.

Facebook: https://www.facebook.com/anamorokia
Instagram: @anamorokia