Judit Muhn i Maria Yepes

Us presentem la Judit Muhn i la Maria Yepes, d'Essence. Elles han sumat les dues mirades i ens impartiran el taller "Fluir des de l'ésser".

Aquest taller ens oferirà un espai per connectar amb el nostre cor i la nostra essència més pura a través d'un viatge transformador des de l'escolta amb presència (amb poesia i contes), elevant la nostra vibració i connectant amb la nostra ànima a través d'una profunda i màgica meditació guiada, dansant en moviment lliure per deixar anar tot allò que no som per retrobar-nos amb la nostra part més autèntica i expressant la nostra veu cantant des de l'anima, sentint-nos, gaudint i compartint en grup, en un espai acollidor i amorós.

La Judit Muhn sempre ha estat interessada pel món de la Física Quàntica i com influencia en nosaltres el que ens envolta, tant energèticament (pensaments / emocions, i gestió energètica) com físicament (alimentació i cos físic). Ella està formada com a orientadora i terapeuta integral i holística, és mestra de Reiki Usui, tècnica de transformació energètica, formada també en "Prosperitat quàntica i gestió energètica" i mentoria SB sobre Procés Transformacional de l'Ésser a través de la missió de vida, i formada també en el curs "Despertant el cor Il·luminat".

La María Yepes, és terapeuta integrativa i vinculant, partint de la base que l'ésser humà és un univers en si. Formada com a Mediadora de teràpies energètiques i vibracionals, Reiki, Shiatsu -Tuina, Reflexologia podal i sacro-craneal i Flors de Bach.