Isabel Solana i Fedora Fontseca

La ISABEL SOLANA (Hari Dev) i FEDORA FONSECA (Jagat Kaur) ens impartiran una Masterclass amb música en directe!!! Tot un honor comptar amb les dues yoguinis professores i fundadores de l'Escola Happy Yoga (escola especialitzada en la formació de professors de yoga, impartint una formació en profunditat, un viatge cap a dintre, a més d'oferir també la titulació oficial del SOC com a professor de yoga, tallers, classes, etc) i del Festival de Yoga que fa 15 anys que es celebra a La Garrotxa. Tot el que ofereix l'Escola Happy Yoga i el que ofereix el “Festival de Yoga” ho podeu seguir a http://www.happyyoga.cat i a https://www.festivalyoga.org.

* La Isabel Solana, és professora de Kundalini Yoga, conferenciant d'Un Curso de Milagros i de Filosofia del Yoga, i també escriptora (recentment ha publicat el llibre “Azucenas”). Va canviar de paradigma, de forma de viure, als 40 anys quan es va formar com a professora de Kundalini Yoga amb el seu mestre Hargobind Singh Khalsa (1999), titulada per KRI, AEKY i European Yoga Alliance, des de l'any 2000 s'ha dedicat en cos i ànima al yoga. Cofundadora de Happy Yoga (juntament amb la Fedora Fonseca i la Jessica Walker), Federació de Centres de Yoga a Catalunya i Colòmbia, formadora i directora de la Formació de Kundalini Yoga de l'Associació Internacional Prem durant més de 20 anys a Catalunya, Colòmbia i Argentina, ha format a centenars de professors de yoga, Editora de la revista “Ahora Yoga”, cocreadora i professora del Festival de Yoga de Besalú, Bogotà i Medellín.

Ella ens diu: “He establert una relació quotidiana i domèstica amb el Misteri en la seva versió reduïda i humana de “L'Amor Que Tot Ho Cura”. Gràcies al yoga mantinc viva i flagrant aquesta relació”

Podeu seguir les seves propostes a https://www.facebook.com/HariDevKaur i a @isa.solana


* La Fedora Fonseca, és professora de Kundalini Yoga des de l'any 2000 (formada també per Hargobind Singh Khalsa, i titulada por KRI, AEKY i European Yoga Alliance), titulada en dansa especialitzada en interpretació i pedagogia en l'any 1995, creadora i facilitadora del métode Praan Danza (fusió de Dansa i Yoga). A més canta mantres amb la bonica Caro Falcone (Música, Professora de Yoga i Veu), en festivals, kirtans, centres de yoga, i classes de yoga amb música en directe. Ella va venir de Chile quan tenia 22 anys a Barcelona, on va conèixer el yoga i el Curso de Milagros. Cofundadora de l'escola Happy Yoga (juntament amb la Isabel Solana i la Jessica Wolker) Federació de Centres de Yoga a Catalunya i Sud Amèrica, Formadora i directora de la Formació de Kundalini Yoga de l'Associació Prem, durant més de 15 anys, impartint classes a Barcelona, Girona i Buenos Aires, cocreadora i professora del “Festival de Yoga” de la Garrota, creadora del OpenYoga (fusió de Yoga i música electrònica), ha escrit articles de yoga a les revistes Ahora Yoga i YoguiOla, i és professora també de “La Escuela de Un Curso de Milagros”

Ella diu: “Ser profesora de Yoga es una oportunidad preciosa de mirarnos con otra mirada, de seguir el camino de tu verdad cuando sientes que no puedes ni quieres, de propiciar un espacio de sanación y transformación para tí y para el otro. Es un lugar de libertad, refugio y crecimiento, contigo mismo y en familia. Llevo muchos años dando clases, y cada vez que estoy ahí, algo nuevo se abre, hay gozo, hay sentido, hay vida. Esto es lo que voy a transmitirte, que la llama siempre se enciende, que siempre la puedes encender. Feliz de servirte.”

La podeu seguir a https://www.facebook.com/fedora.fonsecatorreblanca i @fedorafonsecatorreblanca