Imma Campos

Bones! Us presentem la Imma Campos Orellana!!! Es presenta ella mateixa:

Visc a Montseny amb el meu company Lluís i els nostres fills de fa 8 anys. Vaig néixer a Malgrat de Mar, l’any 1973 i sóc la tercera de tres germans (els tres professors de yoga). Sóc mare de dos fills. Sóc llevadora i professora de yoga especialitzada en yoga per l’embaràs i la criança, i també el yoga específic per a la dona. Sóc monitora de dinàmica del riure i professora de Shakti dance. El meu primer contacte amb el yoga va ser l’any 2000 i el meu primer professor el meu germà Rafa. El 2003 vam començar a viure junts amb en Lluís Casso, i junts anem fent camí de creixement personal amb una forma de vida basada en el yoga.

Els tallers i formacions que estic donant actualment són el de maternitat/paternitat per a parelles embarassades, formació de professors de yoga per a l’embaràs i la criança, formació de yoga per a la dona, i també participo en formacions de llevadores de part a casa i de doules.

El taller que farem al Festival de Ioga de Montseny, consistirà en una sessió de Shakti Dance a on fusionem la consciència del ioga amb l'expansió de la dansa. Farem estiraments per preparar el cos i deixarem que l'energia de la dansa arribi amb total llibertat i fluïdesa, després d'un relax, meditarem amb una comunicació celestial.