David Mateu

EXPOSICIÓ PERMANENT DURANT TOT EL FESTIVAL “PINTURA PER L'ÀNIMA” a càrrec de David Mateu

En David Mateu es pot descriure com a pintor espiritual, és també professor de ioga, utilitza l’art com a via d’expressió per al despertar de la consciència i per a elevar i curar l’ànima. Ens convida a viatjar a través de la seva obra, d’aquestes imatges de llum, a entrar al Cor de totes les coses. Cadascun dels seus quadres és una finestra perquè la nostre ànima respiri i s'expressi amb llibertat, són ponts d'unió entre el Cel i la Terra, entre el món visible i el món invisible, són un viatge cap al nostre centre, com ell diu “Un Camí cap al Cor de la teva Veritable Essència d'Amor-Saviesa”

A més de l’exposició permanent, ens oferirà el taller “MEDITACIONS CREATIVES I SANADORES” amb els seus quadres. Aquest taller és una trobada enfocada en despertar la consciència i l’expansió amb el nostre ésser, ajudant-nos a recordar la nostra essència, escoltar la veu de la nostre ànima i caminar pel camí del nostre cor. Això es fa a través de meditacions actives i guiades, a través dels seus quadres, de les imatges de poder que hi surten, que son finestres on la nostre ànima es veu reflectida i així poder recordar i re connectar-nos. Ell ens convida a venir d’aquesta manera:

“Ven a darte un baño de color y Vida para regenerar y alegrar todas tus células. Este taller meditación: Conectarás con tu Árbol de la Vida. En el que los deseos profundos de tu alma son realizados. Tú eres un árbol bien enraizado en la Tierra, que te sostiene. Para poder alzarte al Cielo y crecer hacia la luz del Sol de Vida. Y conectarás con los templos sagrados de tu interior, las moradas del alma. Tú eres sagrada, un templo de luz, digna de ser amada, respetada y honrada. Eres un canal a través del cual se expresa y manifiesta la divinidad.”