Carme Clopés i Cinta Riera

Us presentem la Carme i la Cinta que ens regalaran la oportunitat de conèixer més el Montseny i el seu entorn!!! Elles es presenten així:

“Som la Carme Clopés i la Cinta Riera, vivim al poble de Montseny i treballem a l’empresa ADEMC, especialitzada en educació ambiental. Ens apassiona la natura, les petites coses que passen al bosc, els canvis estacionals... Transmetem els nostres coneixements durant les sortides guiades al bosc, mitjançant l’experimentació sensorial i el contacte directe amb la natura. Ens agradarà molt col·laborar en aquesta Primera Edició del Festival de Ioga de Montseny.
Hem preparat per a vosaltres una sortida-taller que hem anomenat: “Els colors del bosc”, consistent en una passejada tranquil·la pel bosc per descobrir petits tresors de la natura i per potenciar la part artística de cada un de nosaltres. La durada de l’activitat serà d’unes 2 hores i mitja, de 10 a 12,30 h. El dissabte 30 de maig dedicat a públic adult i el diumenge 31 a públic infantil. A cada sortida-taller es farà un grup de 15 persones com a màxim, així que quan arribi el moment, us demanarem la inscripció prèvia!”

En tot cas, podeu seguir les nostres propostes en la web www.ademc-montseny.cat